Travel Crazy
  • Home
  • Vraag maar raak
    • Administratie
    • Budget & Bank
    • Camper tips
    • Hond mee
    • Oja dit ook nog
    • Verzekeringen
  • Camino
    • Ebook Camino Português
    • De etappes
    • Paklijst Camino
  • Collabs
  • Vanfood
    • Appel & Rozijnen Cake (Omnia)
    • Bananenbrood (Omnia)
    • Falafal easy chickpeasy
    • Gezonde Dipsaus
    • Indische taart (Omnia)
    • Naan Brood (Pan)
    • Nacho schotel Vega (Omnia)
    • Tosti (Pan of Cobb)
    • Porridge met Toppings
    • Spaanse Tortilla (Pan)
    • Speltbrood (Omnia)
  • In de media
  • Lees mee
    • Estrela & Piodao (English) >
      • Serra da Estrela
      • Piódão
      • Loop Walk Piodao to Foz d'Egua
    • Oostelijk
    • Afscheid 2021
    • WorkAway
    • 2016-2018 Vanlife
    • 2015 Vanlife 5000km Testrit >
      • Verslag 1
      • Verslag 2
      • Verslag 3
    • 2014 Nicaragua
    • 2013 Indonesië Molukken
    • 2012 Indonesië Sulawesi
    • 2011 Maleisië Borneo

Bananenbrood uit de Omnia Oven

GEZOND, SNEL EN SUPER MAKKELIJK TE MAKEN, MET WEINIG INGREDIËNTEN.
Voor ontbijt, energie snack of bij een kop thee. Lekker met yoghurt, chocolade of noten. Kan natuurlijk ook gewoon een dikke plak, bananenbrood op het vuistje als verantwoord tussendoortje.
Afbeelding

Benodigdheden:

  • Omnia oven 
  • Omnia siliconen vorm
  • Kom
  • Vork 

​​Ingrediënten voor 1 Omni ovenschaal/ 1 Bananenbrood / 4 persoon

Afbeelding
  • 3 bananen
  • ​150 gram volkoren bloem
  • 2 thee lepels bakpoeder
  • 1 thee lepel kaneel
  • 1 snufje zout
  • 1 zakje vanille suiker
  • 2 eieren
  • 100 gram olijfolie
Afbeelding

​Aan de slag:

  1. Prak met een vork de bananen in een kom.​
  2. Voeg de vanille suiker en kaneel toe aan de bananen en meng dit.
  3. Voeg vervolgens de eiren toe en meng dit met het bananenmengsel. 
  4. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng dit met het bananen mengsel.
  5. Giet de olijfolie er door heen en voeg een snufje zout toe. 
  6. Vet de siliconen Omnia vorm in met een beetje olijfolie.
  7. Giet het beslag in de siliconen Omnia vorm, zorg dat je deze al hebt geplaatst in de Omnia schaal.
  8. Deksel op de Omnia oven en bak het bananenbrood in 25 tot 35 af op laag vuur.

Voeg amandelen toe aan het bananen beslag voor extra bite, of pure stukjes chocolade voor een marmer effect aan je bananenbrood.

BANANENBROOD KUN JE IN DE KOELKAST 4 DAGEN BEWAREN IN EEN LUCHTDICHTE TROMMEL, OF LOSSE PLAKJES IN EEN ZAKJE INVRIEZEN, ZO'N 3 MAANDEN HOUDBAAR.

Foto
VRAAG MAAR RAAK - CAMINO - COLLAB - LEES MEE - IN DE MEDIA - VANFOOD
© COPYRIGHT TRAVELCRAZY 2023 AND BEYOND.
​ ALL RIGHTS RESERVED.
  • Home
  • Vraag maar raak
    • Administratie
    • Budget & Bank
    • Camper tips
    • Hond mee
    • Oja dit ook nog
    • Verzekeringen
  • Camino
    • Ebook Camino Português
    • De etappes
    • Paklijst Camino
  • Collabs
  • Vanfood
    • Appel & Rozijnen Cake (Omnia)
    • Bananenbrood (Omnia)
    • Falafal easy chickpeasy
    • Gezonde Dipsaus
    • Indische taart (Omnia)
    • Naan Brood (Pan)
    • Nacho schotel Vega (Omnia)
    • Tosti (Pan of Cobb)
    • Porridge met Toppings
    • Spaanse Tortilla (Pan)
    • Speltbrood (Omnia)
  • In de media
  • Lees mee
    • Estrela & Piodao (English) >
      • Serra da Estrela
      • Piódão
      • Loop Walk Piodao to Foz d'Egua
    • Oostelijk
    • Afscheid 2021
    • WorkAway
    • 2016-2018 Vanlife
    • 2015 Vanlife 5000km Testrit >
      • Verslag 1
      • Verslag 2
      • Verslag 3
    • 2014 Nicaragua
    • 2013 Indonesië Molukken
    • 2012 Indonesië Sulawesi
    • 2011 Maleisië Borneo