Porridge in een steelpan |
|
NIETS ZO LEKKER, MAKKELIJK EN VEELZIJDIG ALS PORRIDGE. VOOR EEN STEVIG EN WARM ONTBIJT OF LUNCH.
In een handomdraai op tafel, met gezonde toppings. Ideaal voor of na een stevige workout. Op een koude winterdag of gewoon omdat porridge altijd genieten is. Heerlijk met vers fruit
Ingrediënten voor 1 portie/ 1 persoon
Aan de slag:
- Giet de melk in de steelpan en voeg de havermout toe, laat dit 10 minuten staan zodat de havermout al zacht wordt. Dit scheelt gas in je camper.
- Snij ondertussen stukje fruit naar keuze in stukjes.
- Zet het gas aan op een lage stand en blijf roeren met de houten lepel, tot de porridge een stevige structuur heeft en de melk bijna is opgenomen door de havermout.
- Giet de Porridge in een kom.
- Leg de stukjes fruit er boven op.
- Top het af met noten/zaden naar keuze.
- En voor een intense twist, voeg kleine stukjes pure chocolade toe. Gegarandeerd succes!